1. Download een visual
2. Deel op Instagram, Twitter, Facebook of WhatsApp
3. Tag @groenLinks, de Maker én gebruik #StemGroenLinks en #MeerToekomst
4. Stem 17 maart GroenLinks. Geef jezelf een schouderklopje! 🙌

Illustraties, foto’s, kunst en beelden die we zien bieden perspectief, inspireren of roepen op tot actie. De verkiezingen in maart zijn een keerpunt voor Nederland. Daarom maakt online community van Makers visuals die laten zien dat verandering keihard nodig is. Kom zelf in actie en laat zien waar jij voor staat. Deel de visuals op je social media en vooral: stem GroenLinks!

Voor de helden die willen maken ✍️

Wil jij Nederland veranderen met jouw creatieve skills? Upload direct jouw visual(s)! Het team kijkt of de visual gepubliceerd kan worden. Of word zelf ook Maker voor GroenLinks en meld je aan voor onze online community van creatieve en tech Makers. We sturen je updates over acties en projecten om aan mee te doen. Voor vragen mail ismay@groenlinks.nl. Samen maken we GroenLinks de grootste op 17 maart! 💚

Voor de superstars die willen delen 🦸‍♀️🦸

Jij kunt ons helpen deze verkiezingscampagne. En het is heel simpel. Download een visual die je aan de wereld wilt laten zien. Zet ’em op jouw social media kanalen, deel met je moeder op WhatsApp en gebruik het als achtergrond op je laptop. Of hang een print op voor je woonkamerraam, geef het als een kaartje aan iemand of maak er een t-shirt van. Dit kun je. Zorg samen met ons voor Meer GroenLinks!